Busskort

Busskort – Busschaufförer är en yrkesgrupp som alltid behövs. Här väntar en karriär som kräver ansvarstagande men samtidigt är socialt och omväxlande.

Vi erbjuder er ett komplett paket för att ta busskort. Med ett sådant öppnas helt nya möjligheter att arbeta och utvecklas.

Ett telefonsamtal bort

Ditt nya yrke kan vara ett enda telefonsamtal bort. När du ringt oss så berättar vi hur allt kommer att gå till.

Du får först tillgång till studielitteratur och teoriprogram på datorn. Med våra erfarna handledare erbjuds körlektioner som är 50 minuter långa och är stegvis uppbyggda. För varje lektion så går vi igenom nya moment.

Studietiden ska vara spännande och lärorik. Här ska du lära dig allt som krävs för att komma ut i arbetslivet med ditt busskort som en nybliven busschaufför. Vi är måna om att alla våra elever är nöjda och gör ett bra arbete.

Livet som busschaufför

Busschaufförer har det bra på jobbet. Visst är det ett stort ansvar och ibland måste du ta itu med passagerare som ställer till svårigheter. Men för det mesta är alla glada.

Hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt. Så låter den klassiska barnvisan. Detta stämmer faktiskt ganska mycket, att vara busschaufför är att hjälpa människor i sin vardag till att uträtta olika saker. Det kan vara allt från pendling, till shopping, eller kanske det där jobbiga besöket på sjukhuset.

Alltid ska passagerarna mötas av en duktig och behaglig busschaufför.

Det kan också innebära en karriär som chaufför på långresor. Varför inte satsa på att se Europa och köra långturer. Detta är ett bra sätt att verkligen se nya länder och platser. Samtidigt som du möter många nya människor.

Läs mer, klicka här!

 

Busskort