Körkortsutbildning

Körkortsutbildning – Dagen du börjar din körkortsutbildning är ett stort ögonblick i livet. Det är början på något nytt. En utbildning som ger dig nya möjligheter och samtidigt ställer höga krav.

Det finns många sorters körkortsutbildningar. Allt från mopeder, via personbilar till körkort för bussar och tunga lastbilar. För oss på YTS i Dalarna är det viktigt att alla utbildningar är öppna för alla.

En körkortsutbildning är spännande och utvecklande. Men samtidigt också ansvarskrävande. För att framföra ett fordon på vägarna så krävs det att du lär dig både teori och praktik. När du kör upp för körkortsprovet ska du vara en färdig förare.

Individanpassad utbildning

Körkortsutbildning är inte som den traditionella skolan. Här handlar det om att skapa trygga förare. Inte att producera akademiker eller hantverkare till näringslivet. Därför kan vi också se till att anpassa utbildningen så att alla våra elever kan studera utifrån deras förutsättningar.

För oss på YTS i Dalarna så handlar det om resultatet, snarare än vägen dit. Modern körkortsutbildning har tagit steget in i 2000-talet och förstår hur viktigt det är att anpassa efter varje individs behov.

Våra handledare hjälper er

Handledarna finns där för våra elever. De har utbildats för att ge alla körkortsstudenter en så bra start som möjligt på sina nya liv. De har lång erfarenhet och möter alla våra elever med förståelse och respekt.

För oss är det viktigaste inte att våra elever tar körkort så snabbt som möjligt. Utan att de känner sig bekväma hos oss och att de kommer ut i trafiken som ansvarstagande och trygga förare. Hör av er till oss på YTS i Dalarna om du har frågor kring körkortsutbildning.

Körkortsutbildning