Lastbilskort

Lastbilskort – Ett nytt jobb, karriär och liv finns närmare än du tror. Lastbilschaufför är ett yrke som alltid behövs. Dessutom är det roligt och betydligt mer omväxlande än du kan föreställa dig.

Vi på YTS har lång erfarenhet av att utbilda lastbilschaufförer. Hos oss får ni en bra start på er nya karriär.

Genom åren är det många lastbilschaufförer som har kommit från vår utbildning mot ett spännande yrkesliv. För oss är det viktigt att erbjuda en utbildning som ger er den bästa tänkbara starten.

Första steget mot lastbilskort

Ring oss och anmäl dig till kursen. Sedan är det bara att starta din resa mot lastbilskort. Du får kurslitteratur och tillgång till körkortsprogram i datorn, beroende på vad du vill betala för. Vi har en komplett prislista.

Våra körlektioner är 50 minuter, du sitter bredvid en erfaren lärare som hjälper dig hela tiden. Din utbildning innefattar både teori och praktik.

Lastbilschaufförer har roligt på jobbet

Det är spännande och omväxlande att vara lastbilschaufför. Du kan välja mellan att söka dig till att köra långsträckor till att arbeta på kortare linjer. Oavsett hur du väljer så kommer det att innebära många nya möten med människor.

Romantiken finns kvar inom yrket. Den ensamma föraren på en väg långt borta i ingenstans. Du reser långt bort och utanför ditt fönster så passerar främmande landskap. För den tuffa ensamvargen som gillar att vara på resa är detta det perfekta jobbet.

Du kan också köra kortare sträckor. Snabba och korta stopp med på och avlastning. Du har kontakt med kunder och människor. Oavsett vad du vill så är det ett spännande jobb i en bransch som kommer att finnas kvar för lång tid framöver.

Läs mer, klicka här!

Lastbilskort