Ta busskort

Ta busskort – Busschaufförer trivs på jobbet. Om du bestämmer dig för att ta busskort så öppnas helt nya möjligheter till en spännande och omväxlande bransch. Ditt liv kan få en nystart med ett busskort.

Busschaufförer kommer alltid att behövas. Branschen söker hela tiden efter nya chaufförer. Du får ett arbete som är omväxlande och ger möjlighet till förändring och utveckling. Vi på YTS i Dalarna hjälper dig att ta första steget mot en helt ny karriär.

Ett busskort stärker ditt CV

Det är en utmaning att ta busskort. Du lär dig nya saker och ställs inför både teori och praktik. Men samtidigt är det en utbildning som ska vara öppen för alla. Hos oss på YTS i Dalarna ser vi till att anpassa utbildningen efter våra elevers behov och situation.

Det är också ett stort ansvar att köra ett så stort fordon som en buss. Du kommer att lära dig allt som behövs hos oss för att bli en säker bussförare. Med din egna personliga handledare kommer du att få allt det du behöver för att en dag själv bli en trygg busschaufför.

Bussbranschen erbjuder många möjligheter

En busschaufför kan söka jobb överallt. Du blir mer flexibel på arbetsmarknaden och kan stanna kvar hemma eller ge dig i väg. Med ett busskort kan du köra SL-bussar i Stockholm på natten, eller skumpa längs den italienska Rivieran med glada turister.

Busschaufförer träffar människor varje dag. De är där och hjälper till i vardagen, pendlingen till jobbet, långresan eller den där jobbiga resan till sjukhuset. Då ska du som busschaufför vara där med ett leende och säker hand. Dina resenärer ska kunna lita på att du tryggt och säkert tar dem till målet.

Läs mer, klicka här!

Ta busskort