Ta körkort

Ta körkort – Förverkliga dig själv och ta körkort. Vi på YTS i Dalarna erbjuder alla typer av körkortsutbildningar. Med ett körkort så blir du mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden och dessutom friare som människa.

Vi lever fortfarande i bilismens tidevarv. Ett körkort är många gånger avgörande för att du ska kunna få vissa arbeten, eller till och med bosätta dig var som helst. Med ett körkort så öppnas dörrar för helt nya möjligheter. Du blir helt enkelt friare.

Frihet under ansvar

Det är samtidigt ett stort ansvar att framföra ett fordon på vägarna. Oavsett om det är en liten moped eller en stor buss. Du måste lära dig alla trafikregler och samtidigt bli säker bakom ratten. Med duktiga och erfarna handledare som hos oss på YTS i Dalarna så får du den bästa utbildningen som kan tänkas.

Vi ser till att anpassa din körkortsutbildning så att den skräddarsys efter dina behov. Detta är inte som i skolan då du konkurrerar med andra om betyg och resultat. När du ska ta körkort så är det en utbildning som du gör helt för din egen skull på egen hand. De andra eleverna är trevligt sällskap över en kopp kaffe.

Men när det kommer till att klara teori och praktik i din körkortsutbildning så handlar det bara om dig själv och din handledare. För många är detta en trygghet, du slipper press och lär dig grundligt alla som behövs för att bli en säker och ansvarsfull förare.

Förverkliga din dröm i dag

När du tar kontakt med oss på YTS i Dalarna så är det första steget mot att få körkortet i handen. Vi hjälper dig hela vägen från det första samtalet till den dag du blir godkänd på uppkörningen. Vi vill att tiden hos oss ska vara ett positivt minne för hela livet.

Läs mer, klicka här!

 

Ta körkort