Trafikskola

Trafikskola – En bra trafikskola ska vara öppna för alla. Vi på Yrkestrafikskolan YTS i Borlänge erbjuder individanpassade utbildningar i alla klasser. Ett körkort är inte bara frihet, det öppnar dörrar för nya möjligheter. Hos oss har ni en trafikskola som vill göra skillnad.

Bakom ratten är alla jämlika. När ni börjar att studera hos oss på Yrkestrafikskolan i Dalarna så är det första steget mot att göra något nytt i livet. Hos oss på YTS i Dalarna så spelar det ingen roll vilken studievana ni har sedan tidigare.

Vi ser till att anpassa utbildningen efter era behov. Det viktiga är att våra elever lär sig teori och praktik så att de blir goda förare. Era tidigare studier spelar ingen roll.

Individanpassad studieplan ger bra resultat

Det ska vara roligt och spännande att studera på en trafikskola. Därför ser vi till att varje ny elev får en studieplan som är anpassad efter dess behov. Oavsett hur mycket eller lite erfarenhet som ni har sedan tidigare så ska ni gå härifrån med ett körkort.

Vi vill att tiden hos oss ska vara ett bra minne livet igenom. Våra elever ska inte behöva känna press, er körkortsutbildning får ta den tid den behöver.

En utbildning som håller måttet

Våra elever kommer ut i trafiken väl rustade för alla typer av situationer. Vi vill att de som valt oss ska känna sig som trygga förare. Därför ser vi till att ha en varierad utbildning där eleverna lär sig att hantera alla typer av trafiksituationer.

Samtidigt ska tiden på trafikskolan vara en rolig och spännande tid. Det är en period i livet då du utvecklas och tar ett nytt kliv för att förverkliga dig själv. Våra erfarna och kunniga handledare finns på plats för att hjälpa er att nå målet.

Läs mer, klicka här!

Trafikskola