Truckkort

Truckkort – Det finns alltid behov av truckförare. Både i städerna och på landsbygden. Med ett truckkort kan du alltid söka jobb och känna dig tryggare på arbetsmarknaden.

Med ett truckkort så kan du alltid vara med och konkurrera på arbetsmarknaden. Det är ett bevis på att du har genomfört en utbildning och att du besitter en yrkeskompetens.

Vi på YTS i Borlänge erbjuder bra utbildningar som ger truckkort. Hos oss kan ni känna er trygga med en stabil och väl genomarbetad utbildningsplan. Detta gör att era framtids arbetsgivare kan känna sig säkra med er kompetens.

Så här går det till

Du hör av dig till oss och gör en anmälann. Efter det så inleds utbildningen. I den ingår både teori och praktisk utbildning. Vi ser också till att anpassa efter individbehov. Det viktigaste är att du lär er allt det som krävs, inte att det alltid följer en mall.

När du är färdig så medföljer förutom ditt truckkort ett examensbevis som sedan går att använda vid arbetsansökningar. I den ingår att du kan allt om hur trucken används, säker hantering av gods och sjukvård om något oförutsett skulle hända.

Du lär dig också hur trucken varje dag kräver tillsyn och hur den ska skötas. Du kan komma till oss helt utan kunskap, för att sedan lämna utbildningen fullärd och redo.

Vi har lång erfarenhet

Genom att välja oss på YTS i Borlänge så är det en garanti för att få en bra utbildning. Våra instruktörer och lärare har lång erfarenhet och ett stort kunnande. De drivs av att lära andra människor det de kan och att erbjuda arbetsmarknaden fler duktiga truckförare.

Några frågetecken?

Om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi gärna till att reda ut dem. För kontaktuppgifter, klicka här.
Välkomna till Yrkestrafikskolan Dalarna!

Läs mer, klicka här.

Truckkort