YKB kurs Dalarna för lokala åkerier

Välj en lokal YKB kurs Dalarna till dig och dina medarbetare. Sedan 2009 är det lag på Yrkesförarbevis i Sverige. En lag som ska göra våra vägar säkrare. Men det innebär också en del extra arbete för dig och ditt företag.

Därför är det skönt om ni kan välja och hitta en utbildning som finns nära er verksamhet. Här i Dalarna finns det många mindre och medelstora åkerier. Det är en bransch som innefattar väldigt många anställda.

Ny lag sedan 2009

Enligt Transportstyrelsen så ska alla yrkesförare med jämna mellanrum uppdatera sin yrkeskunskap. Det ska handla om transporter, säkerhet och bränsleförbrukning. Mer om det nödvändiga innehållet kan du hitta på: SFS 2007/1470, den informationen söks bäst på Transportstyrelsens hemsida, www.transportstyrelsen.se

Vi på Yrkestrafikskolan i Dalarna har en lång och gedigen erfarenhet av att utbilda yrkesförare. Hos oss möter du kunniga och erfarna handledare. Vår kursplan är också anpassad för att möta våra kursdeltagares olika behov. Det viktiga är att alla ska nå kursmålet, inte hur de gör det.

Ny tid – ny utbildning

Vi lever i ett tidevarv där det finns en ny syn på utbildning. Den gamla katedermetoden är på väg ut i historiens sophög, i dag är det individanpassning och förståelse inför att alla människor har olika förutsättningar som gäller.

Detta är viktigt även för oss på YTS Dalarna därför har vi möjligheter att skräddarsy YKB kurs Dalarna för er och era medarbetare. Hör av er till oss om ni har frågor eller behov av Yrkesförarbevis. Vår personal kan alltid svara på allt.

Det finns också möjlighet att komma ut till våra kunder och genomföra kurser på plats. Därmed blir det enklare för er och er personal att genomföra kursen utan att arbetet blir allt för mycket lidande.

YKB kurs Dalarna